Introductie

Ik begeleid organisaties en personen naar een meer coöperatief en enthousiaster team, een explicieter leiderschap eerder dan een passieve gehoorzaamheid.

Een belangrijke evolutie van een eenvoudige werkplaats naar een plaats van vervulling, een afname van het stressniveau en het risico op burn-out, een toename van de algehele en duurzame productiviteit van het team en een betere kennis van zichzelf alsmede van de ander.

Via Professioneel advies, training, inspiratiesessies en (executive) coaching zet ik volop in op wat essentieel is voor het succes van uw organisatie: Uw medewerkers ! Investeren in hun welzijn en groei, creëert een opwaartse spiraal en zet uw organisatie ver boven anderen.

Ik garandeer een beter zelfbewustzijn en daardoor een betere zelfwaardering

Hiervoor maak ik gebruik van verschillende tools waaronder Insights Discovery ® UQ Talents en Career, Q7 Leader, Sociocratie 3.0 en Deep Democracy.

Alleen maar ‘managen’ komt neer op de maatschappelijke ladder beklimmen en bovenaan ontdekken dat hij tegen de verkeerde muur staat. Stephen R. Covey

testimonial-lady-image

iets meer over mezelf

Breakthrough coach, Trainer, Personal Coach, Insights Discovery en Deeper Discovery Practitioner, UQ Talents, Career en Q7 Leader Practitioner. Spirit Junkie !

Mijn passie is het identificeren, ontwikkelen en implementeren van de talenten van elk.

Mijn menselijke benadering, maar soms confronterend en direct, leidt mensen ertoe zichzelf opnieuw uit te vinden. Neem jezelf niet teveel "au sérieux" is onder andere een van mijn levensmotto's .

Mijn belangrijkste troeven liggen in het luisteren, in de creativiteit, mijn positiviteit en ervaring. Ik oordeel niet, ik probeer alle gezichtspunten van elke persoon en zijn culturele voorkeuren, percepties en levenservaringen te begrijpen. Ik hou van grappen maken, humor is belangrijk voor mij.

Dankzij mijn ervaring in verkoopmanagement bij internationale bedrijven zoals Polycom en Axis, de wereld van resultaatgericht en prestatiegericht computergebruik, begrijp ik zeer goed alle eisen en stress die een baan met zich mee kan brengen. Ook op vlak van change management kan ik mijn ervaringen delen en bedrijven ondersteunen op rationeel en meer persoonlijk niveau.