Insights Discovery®

Door Insights Discovery te gebruiken om het zelfbewustzijn te vergroten, helpen we mensen op het hoogste niveau te presteren. We bevorderen effectieve relaties op het werk, door de communicatie te verbeteren, conflicten te verminderen en meer tijd over te laten om de klus te klaren.

Insights Discovery, een psychometrische tool gebaseerd op de psychologie van Carl Jung, is gebouwd om mensen te helpen zichzelf te begrijpen, anderen te begrijpen en de relaties te benutten die hen op de werkplek raken.

insight-discovery

Door Insights Discovery te gebruiken om het zelfbewustzijn te vergroten, helpen we mensen op het hoogste niveau te presteren. We bevorderen effectieve relaties op het werk, door de communicatie te verbeteren, conflicten te verminderen en meer tijd over te laten om de klus te klaren.

De Insights Discovery-methode maakt gebruik van een eenvoudig en memorabel vierkleurenmodel om mensen te helpen hun stijl, hun sterke punten en de waarde die zij voor het team bieden te begrijpen.

We noemen dit de kleurenergieën, en het is de unieke mix van Fiercy Red, Sunshine Yellow, Earth Green en Cool Blue energieën, die bepaalt hoe en waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.

De Insights Discovery® terminologie is makkelijk te onthouden en kan in het dagdagelijks leven blijvend gebruikt worden, dit is cruciaal op momenten van conflict, nieuwe teamdynamiek en leiderschap.

Insights Deeper Discovery®

Persoonlijke en professionele groei gaan hand in hand. Deeper Discovery moedigt mensen aan om te ontdekken wat hen drijft, wat hen inspireert, wat hen heeft gebracht waar ze nu zijn en welke “legacy” ze in de toekomst willen achterlaten.

Deze gesprekken ontsluiten zelfkennis en ontketenen vervolgens serieuze professionele ontwikkeling.

_downloads_001_0131_Deeper-DiscoveryWheel-(Archetypes)_v1_2012_nlNL

Q7 Leader

Q7 Leader is een HR-raamwerk voor talent- en people-managers om hun teamleden te identificeren en te ontwikkelen tot hun volledige potentieel in het digitale tijdperk. De realtime analyses en dashboards vormen de basis voor strategische personeelsplanning.

Een suite met intuïtieve software die organisaties langs een transformatiepad leidt en tegelijkertijd hun dagelijks HR-beheer beveiligt.

Niets magisch of mysterieus. Alleen de systematische toepassing van enkele eenvoudige basisprincipes. Elk in zijn eigen tempo, met een "Framework" - waarmee Talent-managers en teamleiders het volledige potentieel van hun teamleden in het digitale tijdperk kunnen ondersteunen en ontwikkelen.

Dit alles wordt versterkt door realtime analyses en inzichten met interactieve dashboards die kunnen worden aangesloten op de belangrijkste digitale HR-platforms.

Helpt managers om goede people managers/mentors/coaches te worden door :

 • Formuleren van duidelijke verwachtingen en doelstellingen
 • Ondersteuning geven en ontwikkelen van teamleden
 • Constructieve en continue feedback geven
 • Erkenning geven en betrekken in het success
 • Objectieve beslissingen maken op basis van analytics en ’insights’
Q7-leader@2x

Elke organisatie, in welk ontwikkelingsstadium ook,
op alle management niveaus, zou moeten weten wie…

 • Q 1.

  Simpelweg niet in de functie zit die bij hem/haar past (rol)

 • Q 2.

  Een ontwikkelingsplan nodig heeft, onmiddellijk (competenties)

 • Q 3.

  Een nieuwe uitdaging moet aangeboden worden, onmiddellijk (prestatie)

 • Q 4.

  Ondanks zijn talenten, onder de radar blijft (potentieel)

 • Q 5.

  Goed lijkt, maar in feite de (bedrijfs)waarden ondermijnt (visie en waarden)

 • Q 6.

  Een loon heeft dat niet in overeenstemming is met de waarde die hij/zij creëert (verloning)

 • Q 7.

  U zou kunnen verlaten en die u niet wilt verliezen (workforce planning)

Bijna alle managers streven ernaar, weinigen slagen er in. Het collaboratieve management aangevuld met analytics zal hierbij helpen.